About me

founder and She.eo

Ik ben opgegroeid in Tilburg. Vanaf mijn 15e ben ik me gaan verdiepen in het bedrijfsleven en marketing.

Ik begon mijn reis als ondernemer in 2012 met het bouwen van een e-commerce winkel voor sieraden. Deze heb ik 5 jaar lang gerund. Tussentijds maakte ik deel uit van het operationele & social media team van internationale DJ Fedde Le Grand.

Na het opzeggen van die baan ben ik in 2017 mijn social media bureau gestart. In 2021, heb ik mijn bedrijf getransformeerd naar mijn ware passie. Het bouwen van online bedrijven vanuit de operationele en technische kant.

Ik ben een Emotionele Manifestor 6/2. Een trailblazer met een missie om vrouwelijke ondernemers te begeleiden en ondersteunen naar rust, joy en vrijheid in hun leven en in hun bedrijf. Tijd, locatie en financiële vrijheid. Een freedom business.

Als Business Catalyst weet ik precies hoe jij een holistische en schaalbare freedom business kunt runnen. Gebaseerd op jouw levensstijl, doelen en verlangens.

Ik bouw jouw custom game-changing business systeem voor je.

Coffee lover, vegan en gek op Human design

Meet the team

More info soon

Word een member

Een plek voor vrouwelijke ondernemers die een holistische en schaalbare freedom business willen bouwen. Met een wekelijkse training, templates en een NEXT LEVEL community.